Over Carola

Ervaringen van coachees

Vanaf de ontmoeting een prettige en open sfeer
"Ik heb sinds medio 2018 een loopbaantraject bij Carola mogen volgen. Carola zorgt vanaf de ontmoeting voor een prettige en open sfeer. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak, waardoor het gesprek makkelijk op gang komt. Een van de kwaliteiten van Carola is haar vermogen om hetgeen jij vertelt te spiegelen en oordeelloos vragen te stellen. Zo ontwikkel je jezelf nog bewuster en kan je, je eigen beeld verscherpen. Gaandeweg het loopbaantraject heb ik veel antwoorden op mijn vragen gekregen. Mijn trechter werd als het ware nauwer en concreter. Ook stond ik na elke sessie met vernieuwde energie buiten. Dit traject heeft mij gebracht waar ik wil zijn! Ik heb een richting gevonden welke mij energie gaat geven. Daarnaast zijn de vragen welke ik had, de twijfels verdwenen en voel ik een vorm van berusting. Ik kan Carola van harte aanbevelen, als sparringpartner, spiegel en coach!"
Carola daagt je uit door te denken over jezelf
"Ze stelt leuke, soms ook scherpe vragen die je uitdagen om door te denken over jezelf. In gesprek met Carola vergroot je je zelfkennis. Ze geeft je goede tips en handvatten om ook tot handelen over te gaan en blijft je daarbij bemoedigen."
In verbinding met jou
"Ze is ook een heel communicatieve, vriendelijke, hulpvaardige en geïnteresseerde vrouw die de 'verbinding' met je zoekt."
Waardevolle toevoeging
"Ik heb de gesprekken met Carola ervaren als een waardevolle toevoeging van de keuze die ik wil gaan maken voor de toekomst. Carola heb ik leren kennen als iemand die graag met jou samen het doel van de gesprekken wil behalen en daar veel geduld en begrip voor heeft. Ze laat jou praten en geeft de ruimte om je eigen punten die je belangrijk vindt te bespreken."
Rust, eerlijk en oprecht
"Carola heb ik leren kennen als een zachte, sensitieve, zelfbewuste vrouw. Zij is oprecht in al haar uitingen, een echt mensenmens. Een coach die je met liefde zal begeleiden naar je nieuwe toekomst. Maar ook iemand die je zal challengen en zal confronteren. Dat vind ik zo mooi aan haar. Rust. Eerlijk. Oprecht."
Kei in het coachen en samenvatten
"Carola heeft flair, ze is een geboren luisteraar en observator en ze doorziet dingen/ situaties snel. Carola is een kei in het coachen en het samenvatten van complexe vraagstukken."